text_header2
0 товаров
0грн

Як змінити папку завантажень в Google Chrome

Як змінити папку завантажень в Google Chrome
4272
0
28.11.2019

За замовчуванням, браузер Google Chrome використовує системну папку завантажень для файлів, які ви завантажуєте з Інтернету, за замовчуванням розташовується в C: UsersІмя_пользователяDownloads, однак, при бажанні, ви можете призначити власне розташування скачуваних файлів для браузера.


У цій інструкції для початківців користувачів про те, як змінити папку завантажень в Chrome, вказавши власне переважне розташування для неї. При бажанні, ви можете не змінювати її окремо в Chrome, а зробити повністю для всієї системи (і для всіх браузерів одночасно), про це в окремій інструкції - Як змінити розташування папки Завантаження в Windows 10.


Зміна розташування папки збереження скачуваних файлів в налаштуваннях Chrome

Зламався комп'ютер?

Проведемо експертизу техніки і ПО, оцінимо компетентність ІТ-персоналу, виявимо проблеми та можливі ризики. Ви отримаєте об'єктивну інформацію про роботу вашої технічної служби, перелік заходів щодо оптимізації витрат і концепцію розвитку ІТ-інфраструктури

Для того, щоб поміняти розташування папки завантажень Google Chrome досить виконати наступні прості кроки:

  1. У браузері зайдіть в меню налаштувань. Для цього можна натиснути на кнопку меню справа вгорі і вибрати потрібний пункт.


    Зміна розташування папки


    1. На сторінці налаштувань Chrome, внизу, натисніть «Додаткові». 


      сторінка налаштувань Chrome


      1. У розділі «Завантажені файли» в пункті «Папка» натисніть «Змінити» і вкажіть бажану папку завантажень. 


        Завантажені файли


        1. На цьому процес буде завершений і в майбутньому Chrome буде завантажувати файли в вказане вами розташування.


        ІТ-аудит для Вашої компанії Проведемо експертизу техніки і ПО, оцінимо компетентність ІТ-персоналу, виявимо проблеми та можливі ризики. Ви отримаєте об'єктивну інформацію про роботу вашої технічної служби, перелік заходів щодо оптимізації витрат і концепцію розвитку ІТ-інфраструктури дізнатися більше


        Примітка: якщо в якості папки завантажень ви вкажете будь-яку папку, що вимагає прав адміністратора для запису, Chrome не буде «лаятися», але і не буде завантажувати в неї файли, замість цього буде відкриватися вікно вибору місця збереження з відкритою папкою користувача «Документи », а при спробі вибрати папку, що вимагає прав адміністратора ви отримаєте повідомлення« у вас немає дозволу на збереження файлів у цьому місці».


        Також, при бажанні, замість зазначення конкретної папки завантажень в Chrome, ви можете включити перемикач «Завжди вказувати місце для скачування», - після цього при скачуванні кожного нового файлу, браузера буде показувати запит про місце збереження цього файлу (я використовую саме цей варіант) , причому останнє місце завантаження зберігається і якщо ви часто завантажуєте в одну папку, постійно вказувати її не доведеться.

         

        4272
        0
        28.11.2019
        Коментарі
        Залишити коментар